Candiss

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/7/8/9/musikkfesttrondheim.no/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 312 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/7/8/9/musikkfesttrondheim.no/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 315
Foto: Fotogjengen ved Studentersamfundet i Tronhjem

Når/hvor
Kl. 13:00 Nordre gate

Musikkform/sjanger
Kor

Dannet
1982

Email
toppcandiss@candiss.no

Nettside
http://www.candiss.no

Facebookside
http://www.facebook.com/pages/Candiss/38587522117

Beskriv kort musikken din/deres
Candiss er et sprudlende studinekor som holder til på Studentersamfundet i Trondheim. Vi har et varriert repertoar, bestående av kjente og mindre kjente melodier, med egne arrangement. I tillegg til høy musikalsk kvalitet, fokuserer vi på gode, gjerne morsomme, egenskrevne tekster. Det er aldri kjedelig å se Candiss, og nå er vi klare for å sjarmere DEG!

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort? 
I april hadde vi 30 års-jubielumskonsert i Storsalen på Samfundet. Midt under konsert fikk vi en stor Harley Davidson til å kjøre inn blant publikum, til vill jubel fra en fullsatt sal. Det var første gang noen hadde fått en motorsykkel inn i Storsalen, noe som føltes rimelig sprøtt og veldig bra.

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Det fantastiske samholdet innad i koret, og med de andre gjengene på Samfundet. At vi får synge, reise på turer og korhelger, oppleve masse og gjøre folk glade.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne spille konsert – hvor ville det vært?
I 2010 var vi på Oktoberfest i Munchen. Det hadde vært utrolig gøy å dra tilbake dit for å synge konsert foran tusenvis av øltørste tyskere.

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Alle som har lyst til å la seg underholde av sprudlende jenter, og bli sjarmert at lokkende stemmer, burde komme å se Candiss!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Å samles på en takterrasse for å drikke hvitvin, spise jordbær og synge, til glede for naboene, ut i de lyse nattetimer.

 

Én kommentar til “Candiss”

  1. Tilbaketråkk: Artistprofil: Candiss

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

– Alltid første lørdag i juni!