Conurbia

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/7/8/9/musikkfesttrondheim.no/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 312 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/7/8/9/musikkfesttrondheim.no/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 315

Når/hvor:
Kl. 18:00 Lademoen Park

Musikkform/sjanger
Rap

Dannet
2002

Medlemmer
Kjartan Gaulfossen
Mounir Emil
Kongen av Europa
Stian Sistemann

Email
kontakt@conurbia.net

Nettside
http://conurbia.tumblr.com

Facebookside
http://facebook.com/conurbia

Beskriv kort musikken din/deres
Conurbia er en av trøndelags mest lovende hiphop-acts. Gruppa leverer gjennomførte låter, med fokus på tekstinnhold, uten at det går på bekostning av flotte produksjoner eller teknisk sofistikerte flows og tekstoppbygning. Med Trailerpark whiskey (2009) og Plussgrader (2010) viste Conurbia at de virkelig har noe å tilføye norsk musikk, og etter samarbeid med Evig Poesi og Definite på nettreleasen Verdens ende (2011) begynner stadig flere å få øynene opp. Ikke minst har låta Djevelen i detaljene fått oppmerksomhet på nettet.

Gruppas tekster trekker på hele litteraturhistorien, og samles samtidig i et univers som på alle måter er deres eget; Fra det hardtslående, via det tankevekkende, og helt over i noe skjørt og nesten gjennomsiktig, men aldri uten autoritet i framførelsen. Metaforer og allegorier blandes uanstrengt med enkle betraktninger av hverdagen.

Det instrumentale varierer fra Erlend Smithees minimalistiske og mer tradisjonelle hiphop-produksjoner, til He-Mans noe eksperimentelle og svært varierte beats med tung bass, svevende synther og glitchye trommelinjer. Samlet blir det hele til et lydbilde som stadig fornyer seg selv, og som aldri stagnerer. Conurbia presterer gjennom dette å presentere noe for en hver smak, men uten at variasjonen bryter med helhetlige konsepter og gjennomførte albumkomposisjoner.

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Haha.. Det har hvertfall ikke Natt&Dag fått med seg. Ingenting som egner seg på trykk.

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Kranglinga.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne spille konsert – hvor ville det vært?
Vi strides om hvorvidt vi har mest lyst til å spille på toppen av noe eller under vann…

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
For å lære.

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Det snør litt mindre.

Video

Link til Spotify

Link til Wimp

Link til annen streamingside
http://soundcloud.com/conurbia

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

– Alltid første lørdag i juni!