Musikkfest Trondheim søker ny arrangør

Musikkfest Trondheim har lange tradisjoner i Trondheim, helt fra Sangens og Musikkens Dag kom i gang på 60-tallet i regi av Trondheim Musikkråd. Siden den gang har man skiftet navn over hele landet til Musikkfest, og musikkrådet skiftet navn til Trondheim kulturnettverk (TKN) i 2008.
Etterhvert har Musikkfest også skiftet mye av innholdet, selv om konseptet “gratis gatefest” gjelder fortsatt. I dag er det bundet til første lørdag i juni, det er stort sett band som opptrer, og kulturnettverkets musikkmedlemmer (kor, korps, spellemannslag mm) er ikke lenger så interesserte i å delta. Dermed er det naturlig for oss å si fra oss arrangementet til nye arrangører. Våren 2019 ble det vedtatt på TKNs årsmøte å legge ned Musikkfest fra vår side.

Les om historien til Musikkfest Trondheim her. 

Ønsker du å overta?

Vi håper og tror at arrangementet vil leve videre, i en eller annen form. “Musikkfest Trondheim” er ikke noen beskyttet tittel, så hvem som helst kan starte opp sin egen musikkfest. Men dersom du ønsker å overta stafettpinnen etter oss, så ber vi deg ta kontakt på post@trondheimkultur.no. Da hjelper vi gjerne med overtagelsen.

Vi kan blant annet tilby

  • domenet www.musikkfesttrondheim.no med tilhørende webhotell og WordPress hjemmeside
  • bannere og beachflags
  • logo og plakatdesign
  • dokumentarkiv med regnskapoppsett, rapporter, bilder og videoer fra tidligere års arrangement
Vi gir bort dette gratis dersom du kan dokumentere at du har en organisasjon i ryggen, har en finansieringsplan og inngår en avtale om å opplyse nye deltakere, sponsorer mm om at arrangementet er videreutviklet fra TKNs konsept.
Håper å høre fra deg!
Beste hilsen
Trondheim kulturnettverk
v/Hilde Handegard, daglig leder

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.