Oppsummering av Musikkfest Trondheim 2012

Det er noe helt spesielt med det å arrangere Musikkfest Trondheim, det går det ikke an å komme bort i fra! Årets arrangement gikk av stabelen lørdag 2. juni og 68 utøvere eller fremføringer ble vist for publikum fordelt på de forskjellige arenaene på Lademoen, i Midtbyen og på Ila. Helt gratis! Det er sånn som en blir glad bare av å tenke på det. Like artig var det å se publikum strømme til over hele byen, til tross for et vær som gikk fra fint og kaldt, til surt og kaldt. Men vi er da ikke trøndere for ingenting! Smilene var løse nok til å avsløre at gode opplevelser ikke er væravhengige.

 

For til tross for enkelte forsinkelser og tekniske problemer så var tilbakemeldingene fra både utøvere og publikum underveis ikke til å ta feil av: Dette er bra! I Lademoparken satt f.eks. en hel gjeng gjennom hele dagen, gjennom vind og regn, og fulgte med på hele programmet, mens ei dame i Nordre kunne fortelle vår arenaleder Britt at hun hadde “fått med seg alt og var kjempefornøyd”.

Nytt av året var det flotte programmet for barn og unge på Lademoen som ble satt i stand av organisasjonen Rabalder med Gita Aspen i spissen. Her fikk barn og voksne muligheten til blant annet å se unge utøvere briljere i Lademoen kirke og jobbe selv med hendene hos Lademoen Kunstnerverksteder. I tillegg hadde vi i år invitert forskjellige lokale festivaler til å vise seg fram i Lademoparken og både Steinkjerfestivalen og Ladehammerfestivalen hadde godt besøkte stands.

Dessuten kan det nevnes at man i år for første gang hadde en egen danseplatting utenfor Ila Brainnstasjon. En platting som forøvrig ble sikret mot vær og vind med et partytelt festet til (fulle) ølfat! Det mangler nemlig ikke på oppfinnsomhet hos gjengen på brainnstasjonen. Vi kan vel si så mye som at det er en fryd å være integrert med Iladagene  akkurat denne dagen, med musikkscene i Ilaparken i tillegg til dansescenen utenfor brainnstasjonen.

Vi takker så mye for i år og ønsker alle hjertelig velkommen tilbake igjen neste år, nærmere bestemt lørdag 1. juni 2013. Da vet vi at det kommer til å bli en enda bedre Musikkfest!

Vi takker også alle samarbeidspartnere, utøverne, frivillige og ikke minst publikum!

Med vennlig hilsen

Hilde Handegard, daglig leder Trondheim kulturnettverk
Marius Bang Schanche Pettersen, koordinator
Arne Slomann Johannessen, Arenaleder- og programkoordinator
Frode Jørum, PR-ansvarlig
Tina Kruse, arenaleder Lademoparken
Gita Aspen, arenaleder Barn & Unge
Britt Mofoss, arenaleder Nordre
Trine Arntzen, arenaleder Torget
Øystein Aarlott Digre, arenaleder Ila

Lenker
Program 2012
Program Barn & unge 2012
Utøvere 2012

Bilder
Lademoparken
Barn & Unge
Torget
Nordre
Ila
Alle bildene

Frode

Informasjonsansvarlig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu