Natasha Shyrose

Sted:
Ila Brainnstasjon

Tidspunkt:
kl. 21.00

Sjanger:
Pop Rock/ World

Beskrivelse av band/artist/utøver:
Natasha Shyrose er kvinnelig artist som har holdt på med musikk over 15 år. Hun driver med kjempe stilling musikk som Trondheim publikum burde ikke gå glipp av!

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
Det varierer fra Pop Rock/Pop/World. Bandet vil eksperimentelle på alle genre innen musikk. Slik kan artisten få inspirasjon å drive med forskjellige innen musikk og utvikler seg i ulike sjanger!

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Natasha Shyrose elsker publikum. Hun kommer til å levere moro og underholdning! Ikke minst hun liker å overraske med uforventet antrekket på scenen! Hun tørr å være seg selv!

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Produksjonen, skriving av låter, kommunisere med fans, underholder, tull og tøys er noe ofte man driver med bandmedlemmer for å ha bra relasjon. Ikke minst prøver bandet til å holder kontakt med hverandre ofte til og med i uformelle møter som søndagstur i skogen eller hjemmebesøk!

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
Trondheim må høre oss først. Ingen har hørt oss ennå selv om de vet vi eksisterer. Det er mange som har ønsket å se Natasha Shyrose live!

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Natasha Shyrose er eneste kvinnelig artist i Trondheim med den sjangeren hun driver på med. Akkurat nå på soundcloud har vi kun 2 sanger som kommer til å spille live som Amka Afrika og Born To Shine. Men det blir hele plata før sommer da det betyr det blir enda mer heavy sound som har aldri vært før her i byen. Det er rett å slett anbefalt for den nye opplevelse og det er faktisk akkurat det Trondheim har manglet i mange år fra kvinnelig artister!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Natur, Bakklandet, Solsiden, Marinen! Trondheim er beste plass å være i sommer så lenge været er fint! Men uansett det er flott stemning! Vi elsker oss her!

Hjemmeside:
http://www.facebook.com/1NatashaShyrose

Streaming:
http://www.soundcloud.com/natashashyrose

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu