folkE

Sted:
Lamoparken

Tidspunkt:
kl. 13.30

Sjanger:
Elektronika/norsk folkemusikk

Beskrivelse av band/artist/utøver:
folkE er et innovativt musikkprosjekt som trekker fram norsk kulturarv i et moderne lys. Vi vil ivareta tradisjonell, norsk kultur, og samtidig formidle det i en ny kontekst som gjør den lettere tilgjengelig for dem som kanskje ikke har noen tilstedeværende interesse for folkemusikk. Live er folkE et tremanns ‘elektrorkester’ med fokus på improvisasjon og rytme. Alt framføres live!

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
Variert og fengende elektronisk musikk som passer for de fleste, men som samtidig har en original vri. Du har neppe hørt maken før!

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
At lydsjekken med ungdommen på ISAK er den raskeste og mest effektive vi noen gang har hatt! Dyktige folk.

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Liker å se at man gir noe som folk liker og tar i mot med glede. Ingenting er bedre enn å se folk smile eller danse til noe du har laget.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
Jotunheimen, Dovre, høyt oppe i Gudbrandsdalen, Lofoten osv. Samt urbane strøk. Norsk natur og landskap kler musikken vi spiller svært godt, samtidig som det urbane miljøet er en vesentlig del. Metaforisk kan man vel si at vi blander den norske naturen med det moderne og urbane.

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Fordi vi leverer et unikt musikalsk produkt på en måte som ikke veldig mange framfører det på. I tillegg er det musikk som ligger den allmenne nordmann svært nært!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Det beste med sommeren i Trondheim er å oppleve det yrende livet som blomstrer i parker og byen generelt. Det er hyggelig å se at folk er ute og bruker byen for alt den er verdt.

Hjemmeside:
https://www.facebook.com/folkemusic

Streaming:
http://wimp.no/album/16940646

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu