King George (VIII)

Sted:
Lamoparken

Tidspunkt:
kl. 16.30

Sjanger:
Electronica/House/Hip-hip/Moombahton/Mix

Beskrivelse av band/artist/utøver:
Prosjektet King George (VIII) består av elektroprodusent, DJ, remixer og rapper George Ofori, 20 år fra Trondheim! Jeg startet med musikkproduksjon og remixing i august 2011, og har jobbet kontinuerlig med det siden. Hadde tidligere vært med i elektro-pop bandet LDE som gikk til landsmønstringen i UKM i 2010. I januar 2013 signerte jeg med amerikanske Heart & Thief-Records, og skal i løpet av våren 2013 slippe første EP: “Panafricano: We Will Do Great Things”.

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
Musikken min er hovedsaklig forskjellige former for elektronisk musikk. Lager melodiske, trommepåvirkede låter; alt fra 80 til 128 bpm:) På den kommede EP’en, og med singlene som ligger ute på Soundcloud er det ca jevntfordelt mellom instrumentaler og sanger med vokal; skriver tekstene selv og de handler hovedsaklig om angst, kjærlighet og drømmer. Mye av musikkstilen min er inspirert av house, fransk elektronika og ghanesisk highlife.

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Haha uhm..det sprøeste var vel å mixe Guru Josh Project sin “Infinity” live sammen med Rammsteins “Du Hast” til urovekkende harmoniske resultater. Evt. å bli angrepet av en sint, sulten ape da jeg var 7, alt ettersom.

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Det jeg liker aller best med musikken er å skape, å få to ting som egentlig virker helt fjerne fra hverandre, og smelte dem sammen via en kobling som ingen andre ser. Liker å overraske!

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
No doubt: Tomorrowland! (2017 kanskje, hehe). De belgiske og spanske folka som hopper og koser seg i mengden på Tomorrowland må være definisjon av sann glede.

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Vel, jeg satser på å ha skapt nok blæst om evt. EP og musikken min innen da, og på en garantert fin dag ute i juni, er jeg rimelig sikker på at jeg vil kunne spille noe for alle (de som liker roligere låter, de som rett og slett hoppe og ha det gøy, enhver smak! Jeg byr definitvt på en morsom konsertopplevelse for alle involvert!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Torget. Det er så herlig å kunne gå rundt på torget med en is i hånda, sola høyt oppe doing its thang og så mange herlige, glade mennesker som gjør det samme som deg; nyter dagen!

Hjemmeside:
http://www.facebook.com/KingGeorgeviii

Streaming:
https://soundcloud.com/kinggeorgeviii


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu