Pappasaft

Sted:
Lamoparken

Tidspunkt:
kl. 19.30

Sjanger:
Norsk Gla’Pønk

Beskrivelse av band/artist/utøver:
Pappasaft ble født på tverra en fuktig og mørk høstkveld i 2010 på Buran. Bandet består i dag av tre gode venner; Øyvind (trommer), Gard (bass, vokal) og Jens (gitar, koring) og er for tiden aktive med plate-innspilling og konserter.

Pappasaft har gjestet de fleste konsertarenaer i Trondheim og spilt seg opp som et live-band der publikum tar rollen som halve bandet. Bandet har også spilt flere steder i Norge og har gjestet blant annet Snowboardawards, TV-aksjon-konserten i Mandal og nå sist John Dee i Oslo.

I tillegg til den ny-slupne musikkvideoen “Legevakta” spiller Pappasaft for tiden inn album og er booket til Tyskland i påsken.

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
Pappasaft spiller energifylt pønkrock av den glade sorten. Tekstene er på norsk og tar utgangspunkt i alt fra absurde samtale-emner om katter til frustrasjon over menneskers mangel på empati. Melodiske låter med gode mengder vreng, sing-along refrenger og energi i bøtter og lass gjør at publikum gjerne hverken står eller tier stille. Pappasaft leverer gøyal råkkenråll som selv Guetta-fans kan finne på å like og gjør sitt for å minne sine medmennesker på at pønkråkk ikke har dævva!

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Farlig spørsmål… Én historie er fra første gang vi ble tvunget til å ta 50 spenn i døra for å spille en konsert i Trondheim. Da inviterte vi alle som var på konserten på fest til Øyvind dagen etterpå. Pengene ble brukt på fellespils og Øyvind måtte rydde opp Tsjernobylet dagen etterpå.

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Alle bandmedlemmer er ferdige studenter eller på siste året. Vi har funnet ut at vi liker studiene, vi liker jobben, men vi elsker å spille. I tillegg til å opptre foran folk, er hele opplevelsen med organisering, roadtrip, fjas, lydsjekk og generelt god stemning med gode venner det som gjør hele opplevelsen.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
Det kuleste hadde vært å spille i et sted i Afrika eller Asia der ingen skjønner hva vi synger om, men likevel er med og synes det er kult. Utenom det er Groezrock-festivalen i Belgia en drøm som gjerne skulle blitt virkelig. (Dansebandfestivalen i Seljord hadde også vært en opplevelse..)

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Alle i Trondheim skal komme og se oss fordi det alltid blir liv på våre konserter, og jo flere som kommer jo gøyere blir det. Vi er uten tvil et live-band da musikken er allsangvennlig, hoppe-vennlig og vi er overbevist om at alle får en kul opplevelse og øynene opp for frisk, norsk, pønkrock. Vår erfaring tilsier at publikum er halve bandet!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Det beste med den uka i Trondheim noen velger å kalle sommer er grilling på marinen.

Hjemmeside:
http://www.facebook.com/pappasaft

Streaming:
Spotify

OBS! Pappasaft kan bety brennevin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu