Candiss

Sted:
Nordre

Tidspunkt:
kl. 11.00

Sjanger:
Showkor

Beskrivelse av band/artist/utøver:
Vi er et småkor fra studentersamfundet i Trondheim. Vi skriver egne morsome og hyggelige tekster på trønders/norsk på kjente/gamle og nye slagere. Koret Candiss har eksistert siden 1982, og har opparbeidet seg en status i Trondheim siden den gang. Koret tar oppdrag innenfor næringslivet og andre arrangementer.

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
Humoristisk showkor, med norske tekster.

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Candis har fått oppleve mye rart. Både når det kommer til reising gjennom land i Europa i rosa snekkerbukse, til synging på barneskoler og eldrehjem. Men et av de morsomste øyeblikkene Candiss har gjort er nok å synge Sussebass for Kronsprins Haakon;)

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Det å få synge for alle type mennesker, og få dem til å kose seg, le og gråte. Det er givende å få røre ved mennesker gjennom det man er mest glad i selv, nemlig sang og musikk.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
Det måtte få vært å synge en sang mens alle jentene i Candiss satt på rosa elefanter og drakk champagne. Candiss sin logo er nemlig en elefant og vår signaturdrikk champagne.

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Fordi vi har noe å tilby alle. Candiss er med på student UKA sin UKEblæst, og har sanger som passer både eldre og unge, og ikke minst studenter og voksne. Vi står ikke bare rett opp og ned å synger, vi shower og viser at vi koser oss. Dette er noe som smitter over på en hver.

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Når sola skinn som glissregn ned på Nidelva, og ta en pils på utekafé 😉

Hjemmeside:
http://candiss.no

Streaming:
http://www.youtube.com/user/candissfilm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu