Malvik Musikkorps

Sted:
Nordre

Tidspunkt:
kl. 12.30

Sjanger:
På Nordre: Sprek sommerlig og publikumsvennlig musikk, med både sang, improvisasjoner og mye annet!

Beskrivelse av band/artist/utøver:
Malvik Musikkorps, som blir 75 år neste år, kommer fra Trondheims nabokommune Malvik. Vi teller rundt 30 medlemmer, de fleste er fra Malvik, men vi har også mange fra Trondheim med! Og vi tar gjerne mot flere! Øving foregår på Ytre Malvik Samfunnshus mellom 19 og 22 på tirsdagene, så bare kom! Ofte har vi både elbass og piano med i besetningen og opptrer da gjerne som “MMK Orkester”.

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
Vi er opptatt av å skape kommunikasjon med vårt publikum og jobber derfor mye med å finne repertoar som fungerer godt for oss og publikum. Blant annet har vi stadig et rikholdig repertoar som er innøvd heltuten noter – for å kunne formidle musikken enda bedre. Dette vil bli en del av konserten på Nordre også, i noenlunde samme stil som da vi fikk anledning til å spille festkonserten på Trøndersk Mesterskap i februar 2011, med 1300 elleville musikere i storsalen på Royal Garden! Da passet det bra med “Ain’t that a kick in the head” (se youtube-linken)!

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Utespilling på steder med mye folk trigger oss! Vi husker lenge den 1,5 timer lange konserten foran Nobelmuseet i Gamla Stan i Stockholm (se bildet), med haugevis av stockholmere og turister som heiet oss fram så det holdt!

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Å “treffe” publikum med det vi gjør! Og være en del av et herlig mlijø i en ellers hektisk hverdag!

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
Vi gler oss spesielt til å gjøre slike konserter i Oslo i siste helga av juni. Operataket og Studenterlunden/Spikersuppa skal tas med storm! Trolig Aker Brygge også!

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Har du lyst til å høre sprek og rytmisk musikk, kom klokka 12.30 på Nordre!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Ute-Trondheim er på sitt beste når solen skinner, folk spiser is, stopper opp og lar seg rive med av musikken, …. sånn blir det helt sikkert på lørdag også!

Hjemmeside:
http://www.malvikmusikkorps.no

http://youtu.be/4CRsJZIG–M

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu