An-Magritt

Sted:
Torvet

Tidspunkt:
kl. 15.00

Sjanger:
Pop

Beskrivelse av band/artist/utøver:
An-Magritt er en 21 år gammel singer/songwriter fra Trondheim. Hennes tekster er inspirert av alt livet har å by på, men kanskje spesielt fra historier hun har blitt fortalt av folk rundt seg. An-Magritt ble for alvor forelsket i musikk da hun som femtenåring for første gang rørte en nylonstrengs gitar. Hun forstod raskt at musikken ville bli et livsprosjekt og begynte å skrive sin første låter kort tid etter.

Etter å ha fullført videregående, flyttet An-Magritt til Seattle der hun raskt ble involvert i det myldrende musikkmiljøet i den fantatisk spennende kaffebyen. Hun begynte å opptre på ulike open mic nights og ble etterhvert invitert til showcase events der godt etablerte artister fra både Seattle og New York var tilstede. Etter å ha bodd i Seattle i 1 1/2 år, flyttet An-Magritt tilbake til Trondheim for å fullføre innspillingen til sitt debut album “Memoriam” som ble utgitt i November 2012. I tillegg til debut skiva ga An-Magritt ut en musikkvideo og singelen “Summertime”, sommeren 2012. Platereleasen på Rockheim i Trondheim ble vist på livestream.com for alle som ville få det med seg!

An-Magritt drømmer om å formidle historier og følelser til alle slags mennesker og håper å kunne fortsette å gjøre dette gjennom musikken!

Beskriv musikken/uttrykksformen/sjangeren deres:
An-Magritts musikk er en blanding av melankolsk vise-pop og jazzinspirert singer/songwriter-stil.

1. Hva er det sprøeste du/dere har opplevd eller gjort?
Huff.. nå kjenner jeg meg kjedelig her, men det må vel være at jeg sendte en mail til Magne Furuholmen og spurte om han ville bli manageren min. Har enda ikke fått svar.

2. Hva liker du/dere aller best med å drive med det dere gjør?
Å formidle en historie eller et budskap og å skape en spesiell atmosfære der lytterne dras med inn i låta som spilles. Den følelsen av å kommuniserer med publikum uten egentlig å ha vekslet et ord!

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?
Det må enten bli på the Troubadour, Los Angeles, California eller i New York!

4. Hvorfor skal alle i Trondheim komme og se akkurat deg/dere?
Fordi jeg skal gjøre alt for å gi en konsertopplevelse som setter seg i sjela!

5. Hva er det beste med sommer i Trondheim?
Å grille maiskolber i solsteiken på Marinen og å drikke slusj med tropisk smak, fra 7eleven, mens man vandrer rundt på måfå på Bakklandet.

Hjemmeside:
http://www.an-magritt.net


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu