Når/hvor:

13.20 Lamoparken

Musikkform/sjanger

Metalcore

Kort beskrivelse

Artwork of Hate er et metalcore band med base i Klæbu som har vært med på en del konserter og spiller inn egenlagde sanger. De river seg løs på scena med harde riff, vakre melodier, rask tromming og mørk bass. Med inspirasjon i fra mange vinkler er dette et band som varierer mellom hver sang og elsker å utfordre sjangeren sin.

Facebookside

https://www.facebook.com/Artworkofhate 

Soundcloud

https://soundcloud.com/artwork-of-hate

Beskriv kort musikken/uttrykksformen/sjangeren deres

En blanding av heavy metal, hardcore, black metal og mere. Inspirert av all mulig musikk fra dimmu borgir til Taylor Swift er dette musikk som ikke holder seg til en sjanger.

1. Hva drømmer du/dere om?

VI drømmer om å kunne leve av å turnere og skrive musikk som kan få folk til å føle noe nytt. Vi vil være med å lage noe orginalt som kan endre hvordan folk ser på musikken vi er med i.

2. Hvem er din/deres typiske fan?

Det er deg. Hvem som helst kan være vår fan, fordi vi ikke vil være den som diskriminerer mellom kjønn, farge, legning osv. Vår typiske fan er den person som verdsetter vår musikk som god musikk, og som kanskje har lyst å slå seg løs når vi hopper opp og ned mens vi skriker for full hals.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?

Download festivalen hadde vært utrolig artig å spille på!

4. Hva er det beste med sommer i Trondheim?

Det beste med sommer i Trondheim er å gå rundt med venner, nyte sommerlufta å ha det koselig! Konserter og fester er mye artigere når man kan nyte det ute i det varme været, hvis det ikke blir avbrutt av trønderregnet. MEN, Regn stopper ikke trøndere!

5. Hvis du/dere har spilt på Musikkfest før, hva husker du best?

Video

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu