Når/hvor:

14.20 Riis-scenen (Torvet)

Musikkform/sjanger

Urban/Latin/Pop

Kort beskrivelse

Daniel Cordero har tidligere opptredd rundt i Skandinavia, med diverse grupper og band. Også under andre artistnavn: Pimpadellic, Chamuyo, Altavoz & Lil Mack Daddy. Han har vært en aktiv artist i hip hop-sjangeren siden tidlig 2000, og har jobbet med amerikanske personligheter som Army Of The Pharaohes/ Jedi Mind Tricks, Chino XL, Ras Kass, Nutso & Tash fra legendariske Tha Alkoholiks.

Nettside

http://www.daniel-cordero.com 

Spotify

Beskriv kort musikken/uttrykksformen/sjangeren deres

Daniel Cordero & Nicolas Matiàs sammenslått blir i en verden mellom hip-hop, pop & latinskmusikk, der hvor hip-hop flørter med Merengue, House, Reggeaton, Reggea & litt mere lytter vennlig pop.
Det er sikkert at du kommer for å danse og bevege deg når du kommer til en konsert, og det er ikke kun rapping hele veien. Du skal sitte igjen med følelsen at du har virkelig fått med deg en opplevelse og den vil du oppleve igjen.

1. Hva drømmer du/dere om?

Vi drømmer jo selvfølgelig om å kunne videreføre musikken, og leve av den i en større grad enn per dags dato, vi vil etterlate våre fingeravtrykk på en eller annen måte i musikken.

2. Hvem er din/deres typiske fan?

Vi har ingen typisk fan, da vi har et ganske spredt repertoar, etter en undersøkelse hos ReverbNation fikk vi beskjed på at vår største fanskare var over 60 og rett over 20.  Så fortsatt et stort spenn.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?

Vår største drøm er å dra til Santiago De Chile og opptre på Festival, Vina del mar. Som er den største årlige musikalske begivenheten i Chile.

4. Hva er det beste med sommer i Trondheim?

Været og stemningen gatelangs, definitivt.

5. Hvis du/dere har spilt på Musikkfest før, hva husker du best?

Har spilt på Musikkfest ved flere tilfeller, med grupper som Pimpadellic & N.K Crew, Sørsia Gerilja, Avalon Zoo & Voces Del Sur.
Har kun gode opplevelser, husker spesielt en gang vi spilte i Lamoparken og det var blant annet danseopptredener der, kjempetøft tiltak.

Video

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu