Når/hvor:

13.40 Riis-scenen (Torvet)

16.30 Lamoparken

Musikkform/sjanger

Folk-pop/indie

Kort beskrivelse

Skóg ble laget av Sondre Skorgen for et år siden, men har etter det fått med seg Vegard Johansen i studio. De to komponerer og produserer skogspopen, som de sammen med Ole André Nogva, Jens Viig Syversen og Karina Sundby fremfører jamnt og trutt under navnet Skóg. I fjor gikk Sondre sosiologi ved NTNU, og det preger det lyriske i Skóg, der tekstene ofte er fylt med samfunnskritikk, død og kjærlighet. Skóg er delvis sunnmørsk, og deres hjemmearena er i låven til Sondre, der han har pusset og slitt for å skape en indiearena for venner og kjente. Dette kaller de for skógsstua, og her drømmes det om studiobygging og videre festivalutvikling!

Facebookside

https://www.facebook.com/skogpage

Soundcloud

Beskriv kort musikken/uttrykksformen/sjangeren deres

Skóg er lyden av et bredt musikalsk univers bestående av fargerike banjoer, gitarviser, eksotisk perkusjon og allsang i god stil. Med klare inspirasjonskilder i folk- og indiehjørnet kaller de musikken sin for skogspop.

1. Hva drømmer du/dere om?

Skóg drømmer om store scener og et publikum som gjenspeiler seg i de søte melodiene vi roper ut fra våres hjerter. Vi gir oss ikke før bakken nesten brister av tilskuerens dansefot, og som om ikke det var nok skal vi få dere til å gråte bare minutter senere av dyp tematikk og vakre melodier.

2. Hvem er din/deres typiske fan?

Festivalglade jenter i røde gummistøvler fra 18 til 35 år er kjernen i skogspopens målgruppe. Uansett så må det nevnes at både barn i tiårsalderen og pensjonister på nesten hundre har vist glede og dansefot til skogspopen.

3. Hvis du/dere kunne velge akkurat hvor i verden du/dere kunne opptre – hvor ville det vært?

Skógsstua en varm sommerdag, en selvarrangert konsert ut i skogen, på en båt som driver frem og tilbake på solsiden eller en rekke konserter på Færøyene? Og selvfølgelig på Musikkfest Trondheim!

4. Hva er det beste med sommer i Trondheim?

Det beste med sommer i Trondheim er små og store festivaler, yrende kulturliv i deilig sommervarme, fine og deilige mennesker i alle former og farger, også er det bare et halvt år til jul!

5. Hvis du/dere har spilt på Musikkfest før, hva husker du best?

Video

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu