Når/hvor:

13.00 – Egon-scenen

Sjanger/uttrykk:

Heartland Rock

Kort beskrivelse:

Et stort amerikansk rockesound blandet med namdalsk kultur og personlighet hvor musikk og tekst er like viktig.

Jonas Ledang er en singer-songwriter og musiker fra Skage i Namdalen, Nord-Trøndelag. Med Tom Petty som sin store helt blander han en amerikansk rockesound med sine røtter fra Namdalen. De siste årene har han spilt og gitt ut plate med bandet sitt Friedstones i tillegg til å jobbe freelance som gitarist.
Ledangs musikk har et vidt og spennende spenn, med rolige folk ballader i den ene enden og grandiose rockelåter i den andre. Alt med et unikt særpreg og en formidlingsevne i beste 70-talls ånd. Tekstene handler om alt og ingenting, kjærlighet tapt og funnet, politikk og religion. Med liten beskjedenhet skriver han om verden og dens mennesker sett med øynene til en gårdsgutt fra Namdalen. Visjonen er å ta tilbake rockemusikken, å få i gang en revolusjon. #MakeRockGreatAgain

«Den nye Bob Dylan» skrev Namdalsavisa om Jonas i oktober 2014. Da hadde han gitt ut plata «Tragedies Are Doing Alright» med bandet sitt Friedstones. Nå står han alene som soloartist og 11. april slapp han EP’en Heart of a Young Man til strålende anmeldelser.

Linker:

Facebook

Close Menu