Når/hvor:

16.10 – Ilaparken

Sjanger/uttrykk:

Rock

Kort beskrivelse:

Reckless Souls er fersk rocketrio lokalisert i Trondheim, tungt inspirert av både gammel og moderne rock med fokus på å skape en god stemning!

Vi er et rockeband som holder til i Trondheim og kom til liv i 2013 via Bandwagon der vi ble stemt frem som publikumsfavoritt i regionfinale (Kristiansund).

Siden da har vi fått ny bassist (Vidar Sættem Nielsen som tok over for Andres Gutuen Aaser) og spilt i Tromsø, Kristiansund, Trondheim og gitt ut to demolåter (Urørt) og to singler. Vi fikk også mulighet å spille under Tromsøs første Musikkfest i 2014, under Trondheim Metalfest (2014) sine første “familiedager” og vi har også vært åpningsact under Christiansund Rock Fest (2014) med Åge Sten Nilsen som headliner.

2016 er året vi satser som band og debut EPn vår “For Better Days” ble sluppet 12.februar i år.

Singelen “Heavy Heart” som er en tribute til den nordnorske skuespilleren Maryon Eilertsen (mor til vokalisten som gikk bort for et år siden) ble sluppet digitalt 24.januar 2016. Siden lanseringen har vi blitt spilt på Radio Revolt, fått noen blogg innlegg og skrevet litt om av avisa iTromsø.

Linker:

Facebook

Nettside

Close Menu