Programmet for 2013 er lansert!

Vår nye logo!

Nå er vi jammen fornøyde, skal vi si deg! Vi har nemlig maktet kraftprestasjonen å ha klart et kjempeprogram til årets Musikkfest Trondheim allerede den 1. mai. Vi klapper oss selv på skulderen for akkurat det og takker for all godviljen vi har møtt til nå. Dette er tross alt i stor grad en dugnadsinnsats av de sjeldne. En hel dag med musikk – helt gratis! I år igjen!

Det vil sannsynligvis komme endringer underveis, så selv om du vil kunne laste ned et veldig fint program her som pdf og finne det i en trykt utgave rundt omkring, så vil det oppdaterte programmet alltid finnes her på nettsiden vår. Vi anbefaler også på det varmeste å bruke Google Maps-kartet vi har laget, der du både kan se hvor scenene er, men også alltid ha et oppdatert program for hånden. For har du en smarttelefon er det nemlig en smal sak å å få både kart og program mens du går mellom scenene. Bare prøv!

Uansett så er vi ganske sikre på at du vil finne noe som passer akkurat din smak. Sjangerne er i år igjen spredd fra korps til den hardeste metal og alt innimellom, inkludert dans, så du finner noe. Sannsynligvis også noen nye helter. Det er også verdt å nevne at programmet for barn i år er utvidet til også å omfavne det som skjer i Ilaparken, i tillegg til på Lademoen. Så det er ingen grunn til å sitte hjemme med ungene!

SE ÅRETS PROGRAM HER

Og ja, som du ser så har vi en helt ny grafisk profil i år, etter å ha brukt den samme i mange år nå. Vi håper du liker den!

Du kan ellers følge oss både på Facebook, Twitter og nå i år også på Instagram. Alle har til felles at adressen ender på musikkfestTRD og det er også hashtagen du kan bruke på Twitter  og Instagram for å linke din tweet eller bilde opp mot arrangementet.

De beste bildene på Instagram som er merket med #musikkfestTRD vil vi vise fram både på Facebook og på hjemmesiden, så vi oppfordrer både publikum og utøvere om å bruke #musikkfestTRD, både i forkant, under og etter Musikkfest.

Vi håper du liker programmet og drar med deg alle du kjenner ut og til byen for å oppleve de flotteste og

Frode

Informasjonsansvarlig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu